WORKSHOPS

Met veel plezier wijd ik mij al jaren aan het vak van docent. Het is mijn grote passie om de verworven kennis van make-up en visagie in de vorm van lessen door te geven. Speciaal met het oog op deze passie zijn de workshops Make-up en Visagie  ontwikkeld, waarbij alle kneepjes van het vak helder worden toegelicht en voorgedaan. De workshop is inclusief alle benodigdheden (spiegels, kwasten, make/up materialen enzovoort) en bij uitstek geschikt voor een vriendinnendag of een feestje *.

WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

Teamdag of bedrijfsuitje? Een workshop Make-up en Visagie is een uitermate geschikt onderdeel van een teambuildingdag, zo blijkt in de praktijk.
In de workshops voor bedrijven komen aan de orde:

geschiedenis van make-up en visagie
inzicht over en presentatie van jezelf door gebruik van
make-up
zelf werken met make-up materialen
gezellige en leerzame workshop
samenwerken

De workshop Make-up en Visagie is inclusief alle benodigde materialen. Tevens krijgt iedere deelnemer een reader, zodat hij of zij de materie nadien nog eens rustig kan nalezen. Na afloop ontvangen de deelnemers een  certificaat.


Mogelijkheden:
Persoonlijke make-up
Verras jezelf eens met een persoonlijke make-up. Ga voor de look die écht bij jou past. Professioneel aangebracht, dus: een natuurlijke uitstraling verzekerd.
Vriendinnendag
Volg samen met je vriendinnen een gezellige en leerzame dag over de vele mogelijkheden en toepassingen van make-up. Leer alles over de finesses van het professioneel aanbrengen van make-up en de effecten van geraffineerd kleurgebruik. Ook zeer geschikt voor moeders en dochters.
Jongemeiden-party *
Vier je verjaardag eens met een swingende ‘make-up-party’. Experimenteer samen met je vriendinnen naar hartenlust. Natuurlijk onder vakbekwame begeleiding en – vanzelfsprekend – met heel veel make-up.
Teambuilding
Een verassend dagje make-up’en samen met je collega’s? Zowel dames als heren? Jawel! Want ook de man van vandaag besteedt volop aandacht aan zijn uiterlijk! De workshop Make-up & Visagie geeft toegang tot alle geheimen van make-up verzorging voor hem en voor haar. Met ruim aandacht voor gezichtsvormen en kleurgebruik, alsmede de historie van cosmetica en de vele toepassingen ervan. 
Manicure
Persoonlijke Manicure bestaat uit een handmassage met natuurlijke nagelverzorging en het lakken van je nagels.
Het onderdeel manicure wordt aangeboden als workshop, maar kan indien gewenst worden opgenomen in een teambuilding-dag.


* Jongemeiden-party

Voor foto's over een make-up workshop met je collega's
klik hier