Fotopagina VOOR & NAPascalle is getuige
bij de bruiloft van haar vriendin,
11 juni 2016
   


   
   

Visagie van de soloartiesten Night of Harmony in Kaatsheuvel 8 en 9 oktober 2011

   
   

Dit is Krista, zij heeft een make-up work-shop gevolgd op 23 okt 2010. Krista heeft een naturel/ basis make-up gekregen. Zij heeft het aanbrengen van de make-up stap voor stap gevolgd en heeft sindsdien zichzelf op deze manier opge-maakt. Volgens Krista: "oefening baart kunst".
   De make-up van de drie zangeressen van de band Grok is speciaal opgebracht voor het optreden voor het jaarlijks Nieuwjaarsconcert van de gemeente Tilburg. Dit houdt in dat er eerst een naturel/basis make-up wordt aangebracht en daarna wordt de look met een lichte en een donkere antraciet kleur eyeshadow, zwarte eyeliner en valse wimpers zwaar aangezet. De lippen krijgen een aubergine lipliner. De buitenrand wordt met donkerpaarse lipstick aangezet en de binnenkant van de lippen wordt met glanzend roze en zilver ingevuld. Na het aanzetten van de rouge hoog op de jukbeenderen wordt met glanspoeder het gezicht afgepoederd. Als finishing touch wordt in de wenkbrauwen, boven de arcadeboog en aan de zijkanten van het gezicht op ooghoogte nog extra glitter aangebracht om het glamour effect te versterken. Het was een schitterende make-up, net zoals het succesvolle optreden.
   

VOOR (boven): Maud is een gemengd zomertype. Zij heeft een lichte huidskleur en blauwe ogen, daar zit ook een beetje groen in. Een goede kleur uitkiezen is dan niet zo makkelijk!
NA: voor de eyeshadow heb ik gekozen voor zilverwit, lichtbruin-grijs en antraciet. Een antraciet eyeliner en zwarte kohl in de ogen en om het af te maken zwarte mascara. De rouge is zachtgrijs-roze en voor de lippen heb ik een metallic roze lipliner en een glanzend metallic roze lipstick gebruikt.

De basis is een matterende foundation. Daar overheen breng ikmet een grote kwast kleurloos poeder aan. Dit poeder kun je ook als finishing touch aanbrengen om de make-up te fixeren: dit heet afpoederen.
TIP voor een feestelijk accentje: glitter eyeshadow onder de buitenste oogwimperrand en in de wenkbrauwen. De glitter eyeshadow kun je ook gebruiken als  glanzend midden-accent op de lippen en een heel klein beetje midden op je voorhoofd.
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Marie Louise wil graag een feestelijke make-up voor een bruiloftsfeest. "Mijn man moest even wennen! Maar hij vond het wel mooi voor deze gelegenheid"
   

Corrie wil graag mooie make-up voor  Oudjaarsavond.
"Het is prachtig, je bent een kei"!

 

naar boven

 

   
FOTO'S